Sådan er det at arbejde hos Gustav Hansen

Den helt afgørende årsag til, at vi, igennem nu 4. generationer og mere end 75 år, har haft mulighed for at hjælpe vores kunder med at skabe byggerier, som mennesker trives i, er vores dygtige medarbejdere. 

Derfor betyder det meget for os, hvordan vores medarbejdere har det og hvordan de trives i hverdagen i vores virksomhed - både med hinanden og med de arbejdsopgaver, som den enkelte har. Det er en medvirkende årsag til, at mange af vores medarbejdere har været hos os i rigtig mange år - det er lidt af et særsyn i vores branche og det er noget, vi er særdeles stolte over.
 

Som medarbejder hos Gustav Hansen indgår du i et uformelt, travlt og engageret arbejdsmiljø, hvor vidensdeling og fælles tryghed vægtes højt. Det definerer vi blandt andet således:
 

 • Tryghed i form af høj faglighed samt stabilt og langsigtet flow i projekterne uden ’vinterfyringer’
   
 • Fokus på både funktionalitet og æstetik i vores byggerier
   
 • Stærke fælles værdier omkring at opføre sig ordenligt og gøre tingene rigtigt første gang
   
 • Vi ’bygger på tillid’, så du vil opleve stor frihedsgrad med mulighed for at udfordre både dig selv og virksomheden, og få lejlighed til at afprøve nye ideer og tiltag
   
 • Vi tror på, at man kommer længst ved åben dialog og gensidig respekt. Det gælder kommunikationen mellem bygherre og dennes rådgivere, og på alle de områder, hvor mennesker er i kontakt med hinanden – på byggepladsen, i skurvognen og på kontoret

 

 

Betonfolk søges

Vi har travlt, og vi har fået flere spændende opgaver i hus. Derfor søger vi betonfolk. Arbejdet er i Østjylland og primært i Silkeborg og Århus.

Vi søger:

 • dygtige engagerede folk med erfaring inden for betonfaget. Det er ikke absolut et krav, at du er udlært struktør, men det er klart en fordel.

Du får:

 • et job med løn efter kvalifikationer
 • gode kollegaer og mulighed for selv at strukturere din hverdag
 • ansættelse efter gældende overenskomst

Er det dig, vi søger, er du meget velkommen til at kontakte Anders Lysholt Hansen. Så giver vi en kop kaffe. Anders kan fanges på tlf. 26884061 eller alh@gustav-hansen.dk.

 

Uopfordrede ansøgninger:

Vi byder altid uopfordrede ansøgninger fra dygtige og ambitiøse medarbejdere velkomne. Hvis du kan se dig selv bidrage positivt både fagligt og socialt til vores virksomhed, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på e-mail til post@gustav-hansen.dk

 

Medlem af:
Gustav Hansen Fast Enterprise Ejner Rohde
login